Vacature Steun & Toeverlaat

Ben jij van nature servicegericht ingesteld? Hou je van organiseren? Heb je ervaring met secretariële ondersteuning? Lijkt het je een uitdaging om onze Home of Conscious Wealth een fijne plek te maken voor het Wire Team en onze relaties?

Wij zijn op zoek naar onze ‘Steun & Toeverlaat’ met affiniteit en praktijkervaring als beheerder/ host/ secretar(is)esse die een vrolijke aanvulling is op ons team.

Wire Group locatieWire Group, opgericht in 2010, werkt aan een Bewuste Economie – een economie met waarde creatie voor al het leven als fundament. Wire Group is specialist op het gebied van Impact Investeren en Bewuste Vermogensallocatie. Samen met haar partners en klanten onderzoekt en biedt het bedrijf manieren om vermogen steeds bewuster in te zetten ten behoeve van meervoudige waarde – voor sociaal, ecologisch, financieel en persoonlijk rendement.

We vormen een hecht en divers team. Ondernemerschap, autonomie, aandacht, plezier en vertrouwen zijn onze kernwaardes. Met onze eigen Impact Journey van inmiddels meer dan 10 jaar hebben we een solide positie in de Nederlandse Impact Investeringsmarkt opgebouwd. Als kernactiviteit begeleiden we een selecte groep families bij hun (altijd boeiende!) reis richting bewuste vermogensallocatie en aanverwante thema’s zoals familie-dynamiek, bewust vermogend zijn, vermogenseducatie & -overdracht.

Daarnaast richten we onze creatie- en innovatie kracht op het door ontwikkelen van Conscious Wealth Solutions – oplossingen die bewustzijn vergroten en Impact Investeren toegankelijk maken. Waaronder het Wire Private Market Fonds (www.wireprivatemarketsfund.nl). Zo bouwen we doorgaand en op meerdere niveaus aan de Bewuste Economie die we voor ogen hebben. Onze Home of Conscious Wealth is ook een fysieke plek: een inspirerende werkplek in het centrum van Utrecht en een ‘thuis’ voor ons team en de relaties met wie we samenwerken.

Over de functie “Steun & Toeverlaat”

Binnen het team en op onze Home ben je onze ‘Steun en toeverlaat’ en werk je samen met alle teamleden. Je hoofdtaken zijn:

Home Je bent een warme ‘host’ met mensenkennis

 • Je zorgt dat onze ‘Home of Conscious Wealth’ met aandacht en liefde verzorgd wordt, een plek waar er balans is tussen rust en reuring om urgentie en onze ambitie om te zetten in impactvolle daden.
 • Je zorgt ervoor dat alles in de Home op rolletjes loopt; je bestelt en verzorgt een dagelijkse gezonde lunch, je zorgt voor het voorraadbeheer van o.a. de kantoorartikelen, je verzorgt de planten en bloemen met liefde, je bent het aanspreekpunt voor service/dienstverleners van de Home en je zet de kachels op tijd aan/uit als er een event is.
 • Je ben goed op de hoogte van persoonlijke gebeurtenissen van onze gasten en binnen het team en je weet daar op een attente manier op in te spelen.


Administratieve ondersteuning
– Je bent nauwkeurig en doortastend
Ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten van én voor het team; zoals HR-processen opvolgen, agenda beheer, uitvoeren van bestellingen en betalingen bonnetjes netjes bijhouden, websites actueel houden, nieuwsbrieven opmaken, contactgegevens van relaties bijhouden etc.

Evenementen – Je bent een ster in organiseren en vooruitdenken
Assisteren bij het organiseren van interne en externe evenementen, workshops en andere afspraken en bijeenkomsten; je zorgt voor alle voorbereidingen ten aanzien van bijvoorbeeld uitnodigingen, biologische catering en aankleding, je bent op de achtergrond aan het bijsturen tíjdens het event en je helpt ná het event alles weer zo op te ruimen dat we de volgende dag weer goed beginnen.

Wat wij zoeken

 • Je wordt van nature heel blij van bovenstaande uitdaging;
 • Je bent enthousiast om een bijdrage te leveren voor een mooiere en toekomstbestendige wereld;
 • Je bent proactief en kan goed zelfstandig werken;
 • Je bent tegelijkertijd een teamspeler die zich thuis voelt in een organisatie waar verbondenheid, vertrouwen, ondernemerschap en plezier belangrijke kenmerken zijn. Zelfreflectie en bereidheid om je continue te ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk vlak passen binnen onze team cultuur;
 • Je voelt je comfortabel met het gebruik van computerprogramma’s als Word en Excel
 • Je bent in eerste instantie 16 uur per week beschikbaar. Wat op termijn, afhankelijk van de interne ontwikkelingen en de Corona versoepelingen, verder uitgebreid kan worden naar Max 4 dagen;
 • Je bent bij woonachtig in de stad Utrecht zodat je ook snel ter plekke kan zijn als dat gewenst is;
 • Je werkt bij voorkeur vanuit een ZZP-samenwerkingsverband dat aansluit bij onze bewuste keuze van autonomie en ondernemerschap.

Als jij onze missie onderschrijft, enthousiast wordt van de rol en past binnen ons profiel, dan horen we graag van jou!

Stuur je reactie naar: hello@wire-group.org
Voor vragen kan je contact opnemen met Tera Terpstra: 06-17014174