Bedankt voor je reactie

We kijken er enorm naar uit om met elkaar in gesprek te gaan over Impact Investeren, Bewust Vermogenen het Wire Private Markets Fund.

> Heb je een 1-op-1 sessie aangevraagd?
Ik neem spoedig contact op om een afspraak in te plannen. Dat kan online of fysiek aan onze keukentafel in the Home of Conscious Wealth in Utrecht.

> Heb je gekozen voor een online sessie met de Wire Borrel Box?
Dan ontvang je direct een mail met de link naar de online sessie en een verzoek om het adres kenbaar te maken waar wij de Wire Borrel Box heen mogen sturen.

Mochten er tussentijds vragen zijn dan ben ik bereikbaar via onderstaande gegevens.

Tera

Tera Terpstra
Tera@wire-group.org
+31 (0)6 1701 4174

Over Wire Group

Wire Group is al meer dan 10 jaar Impact Investing specialist in Nederland met een grote klantenkring en een zorgvuldig opgebouwde reputatie. Wij werken aan een Bewuste Economie– een waarde(n) gedreven economie met welzijn voor ál het leven als fundament.

Als nieuwstijds vermogenspartner zijn we specialist in Impact Investeren en Bewuste Vermogensallocatie. Samen met onze partners en klanten onderzoeken en bieden we manieren om vermogen steeds bewuster in te zetten ten behoeve van meervoudige waarde – voor sociaal, ecologisch, financieel en persoonlijk rendement. We werken vanuit de visie dat Impact Investeren een logisch gevolg is van een holistische en waarden-gedreven levensvisie – die we vanuit groeiend bewustzijn als mensheid steeds meer nastreven én leven.

In maart 2020 hebben we op verzoek van onze relaties het Wire Private Markets Fund gelanceerd. Er is reeds 50 mln gecommitteerd door 31 investeerders. Minimale inleg is € 1 mln, inschrijven kan t/m 30 juni 2021.

Wire Private Markets Fund

Dit Fund-of-funds investeert in Regeneratie van Menselijk én Natuurlijk Kapitaal. Middels een zeer gespreide portefeuille investeren we in belangrijke thema’s zoals Plantaardig voedsel, Educatie, Bosbouw en Gezondheidszorg in ontwikkelde én ontwikkelingslanden.

We streven naar meervoudig rendement:
Financieel rendement: 7-10% net IRR
Impact rendement: 2x money multiple
Persoonlijk rendement: bewust vermogen

Over de culinaire “Be Wired Box”

De Wire Borrel Box is met liefde bereid door de Roaming Chefs Marco Meuwsen en Gerrit-Jan Slotboom. Deze twee Arnhemse vakidioten verzorgen culinaire catering op een gastronomisch hoog niveau. Iets wat je mee moet maken, maar vooral proeven.

TIP: De Roaming chefs staan te popelen om jou te verrassen met afhaal catering of op kunnen locatie hun kookkunsten vertonen. Wire Group is al jaren fan en vaste afnemer. Neem gerust contact op met Marco over de mogelijkheden 06 – 12805311